Stage lopen

  >  

(Afstudeer)stage mogelijkheden

Bac2nature is een stichting die zich richt op het onderwerp Microbiële Biodiversiteit en Humane Gezondheid. Wanneer je die relatie bekijkt wordt het een heel logische gedachte dat onze gezondheid direct is verbonden met die van onze planeet. Binnen het team van Bac2nature wordt er gewerkt in een klein team.
Marco van Es, de pionier van Bac2nature, heeft een aantal mensen in dienst waarvan het grootste deel werkt als stagiaire. Bac2nature staat altijd open voor enthousiaste stagiaires. Heb jij interesse en ervaring in de richting gezondheid/natuur/biologie/communicatie/marketing/journalistiek? Of denk je dat jouw interesses en kennis goed aansluiten bij onze ideeën? Stuur dan een mailtje naar:

 Stuur dan een mailtje naar:

marco.van.es@bac2nature.org / info@bac2nature.org voor een open sollicitatie.

Stage vacatures

Stagiair communicatie/marketing/journalistiek voor de website en sociale media kanalen

Meer informatie en contact

Bac2nature is een stichting die zich inzet om kennis over de positieve werking van een divers microbioom te verspreiden onder de mensen. Het is een breed en complex onderwerp waar al veel over bekend is en ook nog veel over wordt gepubliceerd in de wetenschappelijke literatuur. Bac2nature wil deze kennis verspreiden door de wetenschappelijke kennis behapbaar te maken voor Nederlandse burgers. Hiermee willen we mensen de kans geven gezonder te gaan leven.
Binnen het team van Bac2nature werken enthousiaste en ambitieuze medewerkers die streven naar een gezondere leefstijl en omgeving. Ook streven de medewerkers naar een gezondere leefomgeving, door deze biodiverser te maken. Binnen het team wordt er veel samen gewerkt, maar er worden zeker ook individuele werkzaamheden verricht. Aangezien het een relatief klein team is, kent iedereen elkaar goed en krijg je vaak je eigen verantwoordelijkheid. Zo werk je binnen het team samen met mensen die allemaal verschillende expertise hebben. Heb je een vraag over een specifieke stagevacature of wil je solliciteren d.m.v. het opsturen van een Curriculum Vitae en een sollicitatiebrief?
Stuur dan een mailtje naar

marco.van.es@bac2nature.org.

Neem direct

Contact met ons op

ADRES

Amsterdam

EMAIL

info@bac2nature.org

    Top